Voalul de mireasă – Un accesoriu care nu se demodează

Dupa ce ti-ai ales elementul principal al tinutei tale din ziua nuntii, si anume, rochia de mireasa la care visai inca din copilarie, acume ste momentul sa te gandesti si la accesorii, cum ar fi voalul de mireasa.

Nu uita, accesoriile sunt la fel de importante ca si rochia de mireasa! In momentul in care privesti mireasa vezi imaginea completa! De aceea, trebuie sa fii foarte atenta cand iti alegi voalul de mireasa, diadema sau bijuteriile.

In acest articol Echipa Wedding Consulting vine in ajutorul tau si iti ofera cateva informatii despre voalul de mireasa potrivit.

voalul de mireasa - semnificatii - obiceiuri - Wedding Consulting by Marian Ionescu - www.weddingconsulting.ro

Voalul de mireasa potrivit, este un accesoriu care, cu siguranta nu va scoate in evidenta doar rochia de mireasa, ci intreaga ta aparitie in acea zi importanta. In timp ce alegerea unui voal de mireasa nepotrivit poate pune in umbra chiar si cea mai frumoasa rochie. Si stim ca nu asta iti doresti!

Sunt foarte multe stiluri de voaluri, insa toate trebuie sa fie in acord cu rochia  de mireasa aleasa. Voalul nu trebuie sa-ti ascunda rochia, ci sa o scoata in evidenta.

Ai ales o rochie cu foarte multe detalii sau aplicatii?

Aceasta trebuie accesorizata cu un voal de mireasa simplu sau cu unul care poate avea cel mult aplicatii discrete, identice, cu cele de pe rochie.

Ai ales o rochie de mireasa minimalista?

In acest caz iti poti accesoriza rochia ta simpla cu un voal mai incarcat sau cu un voal de mireasa care are detalii din dantela.

Rochia are dantela si la fel iti doresti sa fie si voalul de mireasa?

Daca iti doresti un voal de mireasa din dantela, sfatul nostru este sa alegi modelul aferent rochiei tale.

Culoarea voalului trebuie sa fie complementara cu cea a rochiei?

Voalul de mireasa ar trebui sa fie in aceeasi culoare cu rochia de mireasa, sa se completeze reciproc! De aceea, este indicat sa iei cu tine o bucata din materialul rochiei atunci cand mergi sa cumperi voalul. Singura exceptie de la regula o face voalul vechi, vechi de sute de ani, si anume voalul vintage.

Cu un voal vintage nu vei da niciodata gres, pe acesta nimic si nimeni nu il poate face sa nu straluceasca, in acest caz nu mai conteaza nici diferenta de ton dintre rochie si voal, acest tip de voal este unic si asta il face atat de important incat nu mai trebuie luat in seama nimic altceva.

Inainte de a alege voalul de mireasa, ia in considerare si coafura pe care doresti sa o ai in ziua nuntii!

Stilul coafurii pe care il alegi va influenta si alegerea voalului, si ulterior locul in care il vei prinde.

Daca planuiesti sa renunti la voal pe durata petrecerii de dupa ceremonia  religioasa, insa vrei sa ramai cu un accesoriu pe par, roaga-ti hair-stilistul sa-ti ataseze voalul de accesoriul respectiv, astfel incat indepartarea acestuia sa nu-ti compromita coafura.

Speram ca acest articol sa te inspire si sa iei cele mai bune decizii.

BONUS VIDEO INTERVIU, cu Doinita Oancea si Olga – Atelier de frumos

Cu toata dragostea,
Echipa Wedding Consulting

Daca vrei sa stii cum sa-ti organizezi cea mai frumoasa nunta, intra AICI!Lasă un răspuns