Marturii pentru nunta – Sfaturi importante

Cum alegem marturiile pentru nunta?!

Nunta reprezinta cel mai important eveniment din viata unui cuplu, iar planificarea evenimentului are un rol important. Chiar daca implica mult stres si agitatie, organizarea nuntii necesita foarte multa implicare, daruire, dar si atentie la detalii.
Unul dintre detaliile importante pe care trebuie sa le aveti in vedere este ce MARTURII PENTRU NUNTA alegeti.

Acestea sunt mici cadouri pe care mirii le ofera invitatilor care participa la acest moment important din viata lor. Prin intermediul marturiilor mirii isi manifesta recunostiinta, respectul si multumirea fata de cei care au reusit sa ia parte la nunta.
(Vezi aici exemple de marturii)

Alegerea unor marturii pentru nunta poate fi un capitol complicat. Majoritatea raman pe masa sau sfarsesc aruncate intr-un sertar. Chiar si asa, ele raman foarte importante si trebuie alese cu grija, pentru ca sunt detaliul care face diferenta in fata invitatilor.

Cum exista pe piata o sumedenie de modele de marturii si nu exista nici o regula exacta prin care sa le alegi , echipa Wedding Consulting iti pune la dispozitie cateva sfaturi care sa te poata ajuta in alegerea ta.

1.    Personalitatea cuplului reflectata prin marturii pentru nunta

Marturiile sunt strict alegerea ta. Nu exista traditii sau clasificari ale marturiilor. Pur si simplu, acestea trebuie sa reprezinte cuplul.

2.    Tine cont de tematica nuntii

In momentul in care alegi marturiile, ar fi de preferat sa tii cont si de tematica nuntii. Acestea intregesc imaginea nuntii si va pot ajuta sa va decideti mai usor.

3.     Tine cont de culorile nuntii

Fiecare nunta are anumite culori care predomina. Poti lua in calcul ca marturiile sa faca parte din aceeasi paleta de culori pentru a nu contrasta prea mult cu mediul inconjurator.

4.     Marturii ornamentale sau functionale

Aceasta poate fi o alegere dificila. In functie de bugetul pe care l-ati setat pentru marturii, puteti alege marturii pe care invitatii sa le poata utiliza cu placere (ex. lumanari, rame foto, flori miniaturale).

 

Speram ca aceste idei sa iti vina in ajutor si sa te ajute in planificarea nuntii de vis.
Nu uita sa impartasesti cu noi marturiile alese.
BONUS VIDEO: Cum alegi rochia de mireasa

Cu toata dragostea,
Echipa Wedding Consulting

 

Autor: Andrada Arsenie

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cum iti poti organiza singur nunta, intra AICI!Lasă un răspuns