Machiaj de mireasa – 5 greseli de evitat

5 greseli de evitat la un machiaj de mireasa

Mireasa trebuie sa arate perfect in ziua nuntii. Ea este cea care va fi tot timpul in centrul atentiei, de aceea trebuie sa radieze. Rochia trebuie sa fie fara cusur, dar nu trebuie sa uitam de importanta unui machiaj de mireasa.

Cu toata planificarea și pregatirea care are loc in ziua nuntii, vrei sa te uiti inapoi la momentul in care ai fost mireasa cu zambete, nu cu regret pentru machiajul pe care l-ai purtat în cea mai mare zi a vietii tale.

Pentru asta trebuie sa te asiguri ca arati cel mai bine în ziua nuntii tale evitand aceste greseli ale unui machiaj de mireasa:

1.   Nu iti programezi o proba de machiaj

Nu ai putea rezerva un fotograf fara sa te uiti la portofoliul lui, nu-i asa? (IATA 5 IDEI IN ALEGEREA UNUI FOTOGRAF)

Tot asa se intampla si cand vine vorba de machiajul de mireasa.Chiar daca reprezinta un cost suplimentar, este important sa vezi cum vei arata in ziua nuntii. Doar nu vrei sa te trezesti cu un machiaj strident in schimbul celui natural pe care ti-l doreai.

2.   Nu folosesti machiaj waterproof

In ziua nuntii te vei pupa cu foarte multa lume, te vei imbratisa, vei dansa toata noaptea si poate chiar vei lacrima din cauza emotiilor.

Pentru a evita stricarea celui mai frumos machiaj de mireasa, ar trebui sa folosesti produse rezistente la apa. In acest fel, nu trebuie sa iti faci griji ca ti se va intinde rimelul la prima lacrima care ti se va scurge pe obraz.

Citeste AICI idei despre COAFURI DE NUNTA 

3.   Nu purta un machiaj strident

In ceea ce priveste un machiaj de mireasa perfect, este de preferat sa nu se foloseasca prea mult negru. Aceasta non- culoare da o nota de dramatism care ar trebui evitata in ziua nuntii.

Cel mai bine ar fi sa optezi pentru un machiaj cat mai natural care sa iti scoata in evidenta trasaturile.

4.     Nu folosi prea mult iluminator

Un pic de iluminator pe obraji sau sub spranceana iti ofera un aer proaspat si o privire mai profunda. Folosit cu moderatie, acesta poate oferi o stralucire aparte miresei. Insa, iluminatorul folosit pe nas sau pe frunte, poate oferi un aspect de ten gras.

5.   Evita sclipiciul

Daca iti doresti ca fotografiile din ziua nuntii sa fie perfecte, atunci ar trebui sa eviti sclipiciul. Acesta are efectul nefericit de a reflecta lumina din spate spre camera foto. De multe ori acest lucru are ca rezultat pete albe pe pielea ta in imagini.

La final, iti dorim succes in alegerea celui mai bun machiaj de mireasa. O mireasa frumoasa nu face niciodata greseli!

Cu toata dragostea,

Echipa Wedding Consulting

Autor: Andrada Arsenie

 

Daca vrei sa stii cum sa-ti organizezi mai bine nunta, inscrie-te la CURS!

 Lasă un răspuns